Beoordelingen van Tokyo Sushibar Amsterdam

Recente recensies van Tokyo Sushibar Amsterdam

5 sterren na 246 reviews

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en bezorging

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, goed van smaak. Vooral de sashimi is een aanrader

, 31-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super....

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en werd snel bezorgd. Gratis drankje nemen we de volgende keer erbij ;-)

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer overheerlijk!

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Hoewel dit mijn favoriete plek is, moet ik wel eerlijk zijn dat als ik vandaag voor het eerst hier gegeten had ik het echt geen goeie sushi had gevonden. Misschien zelfs 1 of 2 sterren had gegeven. Ik heb vroeg in de avond menu 10 opgehaald en het proefde niet zo vers... Sommige sushi's niet en de zeewiersalade ook niet. Erg jammer.

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede lekkere sushi. Snel gemaakt en snel bezorgd. Goed menu. Aanrader! Dank.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi echt een aanrader!

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles lekker, snel geleverd en vers.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote sushis, maar heel lekker en vers!! Snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goed

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

very good food and delivery

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten van de sushi tafel met warme hapjes.. Alles kwam ok goed op tijd!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, sushi rijst nog warm en snel bezorgd door een vriendelijke bezorger!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en heel smakelijk!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super as always!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Like always!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In een woord "FANTASTISCH".

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was oprecht niet vers , te plakkerige rijst , heb hier vaker besteld maar dit keer was het een teleurstelling, 18 euro betaald wat het totaal niet waard was.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfect....

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima kwaliteit deze avond. alles smaakte vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekend werk !!!!

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Menu 10 en zeewier. Blijft echt een topmaaltijd voor de vegetarier.

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker als altijd!

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

all was good

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super geweldig,,,,

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog steeds lekker en nog steeds blijft Menu 10 mijn favo (alle vega opties in één). En met een zeewiersalade erbij is het gewoon perfect.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker 😋

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect sushi, as always.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt superlekkere sushi! Eerste keer dat we hier bestellen maar zeker niet de laatste. De zalm was botermals en alles smaakte naar meer. De bezorger was ook een nette jongen en het eten was er snel.

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering en lekkere verse sushi zoals altijd

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Menu 10 is gewoon perfect. Alle vega opties. Goeie maaltijd voor één persoon.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse sushi inclusief snelle & vriendelijke bezorging!

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel service, lekkere sushi, vriendelijke bezorger.

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is al de 3e keer dat ik Sushi besteld heb bij Tokyo sushibar en ben tot nu niet teleurgesteld. Echt een aanrader

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tokyo sushi bar is voor mij de perfecte plek om sushi te bestellen. De Inside out rolls zijn top: goede kwaliteit vis, goede verhouding (soms bij andere sushi restaurants krijg je veel rijst en heel beperkt vis), de rijst is goed aangemaakt, ze bezorgen relatief snel, goede prijs kwaliteit. Ik kan eigenlijk niks negatiefs bedenken. Ik kreeg nu 1 set stokjes ipv 2 voorheen, zal er volgende keer weer even bij zetten dat we het met zn 2en eten.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Vers en goed van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en snelle bezorging!

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog steeds onze favoriet. Kwaliteit van de sushi is erg goed en de bezorging is altijd snel,vriendelijk en netjes. Kan deze tent aan iedere sushi liefhebber aanraden

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd, lekkere sushi, dikke plakken sashimi. Wel jammer dat het verpakt is in zoveel plastic, en er veel meer sojasaus/gember/wasabi bij wordt gedaan dan nodig is.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd, super!

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker en super snel geleverd!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vinden dit de lekkerste sushi van Amsterdam. Super vers!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer lekker!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen zeer geregeld bij Tokyo Sushibar. De bestelling wordt supersnel bezorgd en is altijd in orde. Niet te vergeten: het is echt goede sushi en ook nog eens betaalbaar. Aanrader!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, vers en snel bezorgd. Aantal tips, zorg dat de vis op de Nigiri's iets dikker is en maak een Zalm only menu!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi, echt topkwaliteit. Online bestelling en bezorging ook helemaal prima. Geweldig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet voor herhaling vatbaar, de wasabi was net een klompje deeg en had een vreemde kleur aan de zijkant wittig en geur. Durfde het niet te eten. M Totaal niet wat ik van sushi gewend ben. Jammer

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb al eerder bij Tokyo Sushi besteld via thuisbezorgd besteld en vond het zo lekker dat ik voor de 2e keer heb besteld. We bestellen altijd bij onze vaste sushi restaurant maar zullen zeker vaker hier bestellen.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Miso soep viel tegen maar de sushi en sashimi waren uitstekend. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit en snel bezorgd

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker, vers en snel!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de eerste keer dat ik hier bestelde. Erg tevreden, goede en verse sushi. Zal hier zeker nog eens bestellen.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd de lekkerste sushi tegen de beste prijs. Hier word ik elke keer weer vrolijk van!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Menu was heerlijk. Bestelling was binnen 30min voor me deur en was nog lekker warm. Ik kreeg nog een gratis cola bij. Bedankt en tot gauw.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en vers! Mooie prijsjes en super service van de jongens.. onze vaste spot!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Great sushi for a grtet price. If with 2 don't order more than 50 euros. Else you got too stuffed!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, alleen was er maar een klein beetje wasabi meegegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi van Amsterdam West. Altijd vers, altijd goed en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi in Amsterdam !! Lekker vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, heerlijk en heerlijk!

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed. Grote stukken vis is de sushi en niet teveel rijst. Super!

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, altijd een feestje. Zeer tevreden. Ik blijf maar bestellen! Haha

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi een echte aanrader.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Was zo jammer het co

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker!

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi. Ons vaste adres.

, 05-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering en super lekker Ik raad dit echt iedereen aan ;)

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sinds ik sushi heb gegeten hier wil ik nergens anders meer bestellen. Stelt me nooit teleur! Heerlijk

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi maar bestelling duurde meer dan een uur

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles laag door elkaar jammer

, 30-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goedkoper dan andere sushi restaurants en je krijgt goede sushi voor de prijs die je betaalt! De bezorging was heel snel.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom genoten et de kids. Heerlijke Sushi. Een aanrader.

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel altijd mijn sushi bij Tokyo sushibar maar na vandaag twijfel ik of ik dit de volgende keer weer doe. Normaal neem ik een samengesteld pakket, al jarenlang! Nu wat sushi gekozen en zelfs qua prijs nog duurder maar het was teleurstellend! Sushi was slecht gerold en de kleine stukje waren meer al uit elkaar gevallen brokjes (geen rol) Sushi waar mayo in hoorde (inside out zalm) zat geen mayo in en was mega droog net als een andere keuze. Alle avocado in die sushi was keihard... Echt jammer en zonde van mijn 20 euro:(

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was te laat en alles laag door elkaar

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was good, delivered quite fast with good wasabi and soy sauce. I will definitely order again

, 20-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was te laat bezorg

, 06-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk, maar er zat een haar in één van de sushirolls. Dat was erg onsmakelijk.

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

als altijd super snel, vers en lekker!

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb heerlijk gegeten. De sushi was lekker zacht en goed van smaak. De wasabi had voor mij wel wat scherper van smaak gemogen.

, 25-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker! Rainbow maki/ porties worden wel steeds kleiner.

, 15-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk!

, 29-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snel gebracht

, 21-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer smaakt het naar meer 😋😆

, 20-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo lekker en vers! En snelle service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd fantastisch, ik had meer moeten halen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi. Een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

misschien is het niet vanzelf sprekend maar ik miste de soja saus. ik nam deze sushi mee naar een picknick dus miste de soja erg om de (heel lekker sterke) wasabi mee te mixen...ik vroeg zelf bij ophalen gelukkig om extra gember, die kreeg ik. De garnalen waren nog lekke warm in verpakking ondanks dat ik zelf vrij laat was met ophalen, zeker een 15 minuten. En Tokyo had gebeld om te vragen waar ik bleef, ook heel vriendelijk en service! Al het eten was geweldige kwaliteit.

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, prima!

, 18-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Top services en altijd lekker!

, 17-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk en altijd op tijd

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, mooie porties en supersnel bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar

, 02-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk.

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

heerlijke sushi een van de beste van de stad, snel klaar en aardige mensen.

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer wat mindere sushi gehad...jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Beste prijs/kwaliteit sushi van Amsterdam en ook nog eens hele vriendelijke mensen. Ik bestel nooit meer ergens anders.

, 13-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Delicious!

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

super verse, lekkere en smaakvolle sushi. mooi op tijd klaar en vriendelijk personeel.

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd sneller dan ze denken en prima kwaliteit!!

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

♥️ It! Vaste klant! Altijd goed!!!

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2e keer dat ik hier bestel. Het was Heerlijk! En snel bezorgd

, 27-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen ongeveer wekelijks. Zoals altijd heerlijke sushi en snel bezorgd!

, 15-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke handroll (iets te veel rijst, maar dat deed niet af aen de smaak). Heerlijke zalm, de tonijn was iets minder blakend van versheid. Overall lekker.

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi. Mooi op tijd geleverd. Was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerrr

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles perfect!

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 18:00 besteld en binnen een half uur bezorgd. Goed verzorgde bestelling en lekker. Deze bestelling krijg van mij een 10

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 2 uur bezorging... Wel 1 van de betere sushi in amsterdam ook al wordt het iets minder.

, 30-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed, aanrader!

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Was lekker

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! In 25min bezorgd

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en vers! Tip: Misschien handig om aan te geven bij crunchy sushi’s dat het om het korstje vd ingredient (bv kip) gaat , en niet zoals we gewoonlijk gewend zijn, met gebakken uien. Ik moest namelijk hierdoor opnieuw de bestellen checken.

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

sommige sushis zou ik wat dunner willen maar de kwaliteit is prima

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

and again! Was het super lekker!’ Bezorgers zijn ook altijd heel beleefd en op tijd!

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was de sushi van zeer goede kwaliteit. Levering was super snel (binnen een kwartier). Wij bestellen inmiddels iedere week. Mijn zoontjes van 5 en 8 zijn ook sushi-addicts geworden.

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, kon het ophalen, had het even eerder nodig en er werd gelijk hard aan gewerkt. Mn collega's hebben heerlijk gesmuld! Top tent.

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Iets om vaker te doen

, 18-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker ?

, 24-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

As always very quick and tasty ??

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker! Altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd klaar. Zag er mooi uit en smaakte goed

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom weer heerlijk!! Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten super lekker...

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De soja saus zat er helaas niet bij :( had gelukkig zelf wat im huis.

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nice ??

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is lekker en de levering gaat snel.

, 05-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best sushi i have ever had in the Netherlands. Seriously.

, 19-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten en snelle bezorging!

, 14-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk vers ? en snel bezorgd ⚡

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aanrader! Heerlijke sushi! Had menu 2, spicy tuna en dorade nigiri

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel bezorgd!

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker super snel en altijd gratis drinken er bij aardige mensen ben zelf naar de zaak geweest om te kijken of het schoon is was schoon ze werken met handschoenen

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Always delicious! Yet lately sushis are very loose.

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Handrolls waren beiden niet knapperig, de norivellen waren slap / vochtig, volgens mij omdat het voorgemaakt is en dan al een tijdje klaar is of weet ik het, het is gewoon niet lekker. Verder alles ok. De sashimi zalm was op, dus ik werd gebeld of het een probleem was dat ik in plaats daarvan sashimi tonijn kreeg, no problem, is duurder en verder niks over gezegd. netjes dus.

, 20-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en op tijd

, 12-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi en snelle levering. Één klein verbeterpuntje; wij vragen in de opmerking bij de bestelling altijd om de sushi zonder gember te leveren omdat wij dit niet lekket vinden, hier wordt helaas nooit gehoor aan gegeven (en helaas ligt de gember dan tegen de sushi aan). Tip voor de zaak om in het vervolg op de wensen van de klanten te Letten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, bezorging op tijd

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere verse sushi voor n goede prijs!

, 31-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekkere sushi, alleen gisteren viel de sushi uit elkaar bij het halen uithalen. Vind ik jammer, niet goed gerold.

, 19-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel veel kwaliteit voor eerlijke prijzen. Zo kan het ook!

, 18-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfekt! Vers en lekker. Snel bezorgd.

, 15-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tokyo Sushibar levert constante kwaliteit. Supervers en heerlijk van smaak. De communicatie met eigenaar en Nederlands sprekende Tashi, verloopt perfect en ze leveren ALTIJD op tijd. Wij zijn heel erg tevreden!

, 11-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit. Zeker een aanrader!

, 09-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten hebven we snel ontvangen. Het smaakte heerlijk en vers! Een aanrader!

, 07-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en deze keer waren ze er super snel!

, 22-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit

, 22-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk vers en snel bezorgd.

, 17-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi! Ik kom hier zeker terug!

, 16-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeeeeeerlijk!

, 09-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! Altijd heerlijk vers en snel bezorgd. Mijn nr.1

, 22-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit en altijd op tijd bezorgd

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd snel gebracht door een vriendelijke bezorger. Het eten was heerlijk, ben hartstikke tevreden. Er was genoeg wasabi die ook heerlijk was. Nogmaals bedankt!

, 18-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Vlotte bestelling en zelf afgehaald: 17:25 Online besteld 17:55 Afgehaald 18:25 op en voldaan Eten was op smaak, maar de inside out rolls waren niet goed rond. Een paar vielen uit elkaar bij het oppakken. Maar de smaak was goed. En een gratis blikje cola er bij gekregen, fijn!

, 13-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was goed..edamame boontjes waren niet gaar!!!j

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!

, 11-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi voor een betaalbare prijs. Bezorging duurde iets langer dan een uur, wat niet gek is voor een vrijdag. Helaas was niet de volledige bestelling bezorgt en duurde het best lang voordat het resterende deel van de bestelling bezorgt werd. De rest was tegen die tijd al lang op.

, 02-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi. Soep viel tegen helaas had weinig smaak. Snelle bezorging

, 02-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The avocado makis were missing

, 01-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en super snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi voor een goede prijs

, 04-10-2017

Kwaliteit:

Rating

, 25-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorgtijd was gemiddeld in vergelijking met andere ketens. Het eten was erg lekker. Hier ga ik zeker vaker bestellen.

, 12-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 20 min bezorgd (ik woon in de buurt) en weer superlekker. Mijn favoriet!

, 11-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger beweerde dat de bel t niet deed en dat hij al 15 min beneden stond. Minst vriendelijke bezorger van jullie.

, 07-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele vriendelijke en snelle bezorging, heerlijk eten, je proeft dat het vers is.

, 25-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, vers en lekker! Snelle bezorging en klantvriendelijk.

, 22-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De service en bezorger waren beiden uiterst vriendelijk. Een tijdje terug had ik al eerder (via thuisbezorgd bij Tokyo sushi bar) sushi besteld en deze was verrukkelijk dus ik kon niet wachten opnieuw te bestellen. De sushi rijst was deze keer echter slecht, zo plakkerig dat ik ze niet met handen kon optillen en dat ze aan mijn tanden bleven plakken wanneer ik ze door midden beet.

, 06-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers en lekker! Veel keuze. Zeer vriendelijke bezorging. Een aanrader!

, 03-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veru quick; sushi good quality

, 24-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Als altijd

, 12-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd met 15-20min thuis bezorgd. Altijd vers, houden rekening met speciale wensen. Ik heb hier heel vaak besteld en elke keer geniet ik weer, echte aanrader!

, 31-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top! Heerlijke sushi! Ook de bezorger is altijd top! altijd super beleefd!!

, 25-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd! Bestel hier vaker of haal af, smaakt altijd vers, zeer aantrekkelijk geprijsd voor top kwaliteit. Bestelling ook vaak binnen 15min in huis en altijd vriendelijk. Zeker een aanrader!!

, 08-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd snelle bezorging en heerlijk ????

, 28-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer eens heerlijk, zoals gewoonlijk. Lekkerste SUSHI van Amsterdam!

, 29-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snel bezorgd en de ebi fry is altijd nog warm en krokant! Vers gemaakt dus! Er tevreden en goede prijs

, 27-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker sushi! quick delivery and free drink! cheap pricing and frash !

, 05-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een fout bij de adres werd snel gecorrigeerd, het het eten werd sneller bezorgd dan ik had verwacht. En het smaakt zoals altijd heerlijk.

, 11-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Amazingly quick delivery for a Sunday evening. Good sushi, big portion. Came with all extras such as wasabi, ginger and soysauce. Will order here again.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

deel van de bestelling vergeten, koerier had geen wisselgeld.

, 22-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd bezorgd. Erg lekker en vers! Een aanrader. Nr.16 was zeker voldoende voor 2 personen

, 07-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was top, binnen 10 minuten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slecht! Komen te laat of uberhaupt niet opdagen! Hier bestel ik niet meer.

, 03-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

, 06-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles naar wens, heb alleen geen gratis cola gekregen. Waar blijft mijn cola?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere Sushi, niks op aan te merken! Bezorging: Ik gaf een bezorgingtijd van 17.30 door, maar ze waren er al om 16.30... Gelukkig kwam ik wat eerder thuis... Volgende x zou t fijn zijn dat t op de tijd komt waar ik om vroeg...

, 09-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werd wel eerder geleverd terwijl ik vroeg om 17u, mazzel dat ik al thuis was.. Sushi was heerlijk!

, 20-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg lekker! Bezorging was snel aanwezig. Hij was alleen mijn "gratis" blikje sinas vergeten.... anders 4 sterren.

, 04-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was er snel en was erg smaakvol. Goed gevuld. Rijst mag wat mij betreft nog ietsje zuurder. Maar verder erg goede prijs/kwaliteit verhouding. Avocado helaas hier en daar een beetje bruin. Bovendien was mijn gratis cola vergeten, dat was jammer.

, 20-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel bezorgd, goede prijs en lekker

, 14-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en erg vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.